Figyelem!

 

A termékkínáltunk jelenleg frissítés alatt áll! Természetesen a webáruház továbbra is zökkenőmentesen üzemel.

 

Amennyiben az Ön által megrendelt termékkel kapcsolatban változás van, amely még a webáruházban nem került módosításra, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Megértését köszönjük!

 

Takarítószolgáltatás

A Zöld Alföld Higiénia Kft. jogelődjével közösen 10 éve foglalkozik professzionális tisztítás-technológiai szolgáltatások értékesítésével, melyek közül kiemelkedően irodák, irodaházak, társasházak, intézmények, iskolák, vendéglátóhelyek, családi házak, lakások alkalmi, időszakos, illetve rendszeres, napi szintű takarítását, építkezés, valamint helyreállítás utáni nagytakarítást, kárpit- és szőnyegfelületek tisztítását, igény szerint állandó, kihelyezett takarítószemélyzet biztosítását, zöldterület gondozását vállaljuk.

 

Célunk, hogy partnereink az igényelt szolgáltatások elvégeztetése mellett megismerkedhessenek a tisztítás-technológia professzionális oldalával is, ezért cégünk hivatalos tagja a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségnek (MATISZ), valamint a The Worldwide Cleaning Industry Association (ISSA) nevű nemzetközi tisztítás-technológia szövetségnek. Előbbi Magyarországon egyedülállóan 1999-ben jött létre azzal a céllal, hogy a takarítás a fejlett nyugat-európai országokhoz és az Egyesült Államokhoz hasonlóan Magyarországon is államilag elismert szakma legyen, míg utóbbi pedig egy olyan világméretű szövetség, mely több mint 6.000 szakmailag felkészült, professzionális teljesítményre képes, a tisztítás-technológia piacán tevékenykedő takarítócéget, higiéniai termékeket gyártó és forgalmazó céget és létesítménygazdákat tömörít egy egységes, határokon átívelő szövetségbe.

 

A fenti szövetségekkel és azok tagjait képező szolgáltató cégekkel, munkatársainkkal együtt azon dolgozunk, hogy a tisztítás-technológia szakma Magyarországon jelenleg még igen alacsony társadalmi megítélése folyamatosan emelkedjen. Véleményünk szerint ezt csak kimagasló színvonalú munkavégzéssel, az adott területspecifikus igényeknek tökéletesen megfelelő készítmények és eszközök felhasználásával, pontos, átlátható és következetes árszabással, valamint szakképzett, felkészült munkaerő biztosításával lehet elérni és hosszútávon fenntartani. Éppen ezért a MATISZ és az ISSA támogatásával nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésekre, hiszen a piaci igények változása és alakulása mellett a szolgáltató cégek számára rendelkezésre álló vegyszerek, takarítóeszközök, gépek, technológiák is folyamatosan fejlődnek. Ahhoz, hogy megrendelőink igényeit a jövőben is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni, nekünk is lépést kell tudni tartani a fejlesztésekkel. Ennek egyik talán legaktuálisabb lépése a környezettudatos gondolkodásmód bevezetése a tisztítás-technológia iparágába is. A jelenleg az iparág számára rendelkezésre álló lehetőségek figyelembevételével és kiaknázásával cégünk is arra törekszik, hogy környezetkímélő takarítási technológiákat, a lehető legnagyobb mértékben környezetkímélő tisztítószereket alkalmazzunk.

 

Tisztítás-technológia szolgáltatásainkat nagyon fontos, alapvetően meghatározó imázsápoló, arculatformáló szolgáltatásfajtának tekintjük, hiszen az a fajta „tisztaság”, ami a teljessége igénye nélkül például a közétkeztetési területeken jogszabályi előírás – tehát kötelező – egy intézmény, termelő-, vagy kereskedőcég esetében csak választható, ugyanakkor nagyban hozzájárulhat ahhoz az összképhez, amelynek megfelelő kialakítása, pozitív formálása jelentős reklámértékkel, megfelelő társadalmi megítéléssel jár. Éppen ezért szinte minden megrendelői igényre tudunk ajánlani megfelelő technológiát, eszközparkot és ami még talán ettől is fontosabb, olyan szakembergárdát, akik a rendelkezésükre bocsátott eszközöket kifogástalanul tudják használni, tudatosan és felelősen tudnak bánni azokkal a készítményekkel, amelyek rendeltetésük szerint tisztítani és ápolni hivatottak, de akár ártalmasak és az alkalmazott felületekre nézve károsak is lehetnek.

 

Megrendelőink igényeit minden esetben tökéletesen ki szeretnénk elégíteni, ezért nem rendelkezünk univerzálisan értelmezhető szolgáltatási csomagokkal, közkézen forgó szolgáltatási listaárakkal. Ehelyett a Magyar Tisztítás-technológia Szövetséggel folyamatosan konzultálva, minden esetben az országosan elfogadott és aktuálisan érvényes irányelvek, szabványok figyelembevételével készítjük el személyre szabott díjszabásunkat, árajánlatainkat. Az egyedi elvárásoknak történő maximális megfelelés és a lehető legpontosabb előzetes árajánlat kiadásának érdekében minden esetben ingyenes, előzetes helyszíni felmérést végzünk. Díjszabásunk tartalmazza a szolgáltatás munkadíja mellett a felhasznált eszközök, gépek, valamint a pontos igények és felületek ismeretében megválasztott, biztonsági előírásoknak és jogszabályi követelményeknek megfelelő készítmények, egyéni védőeszközök költségét.

 

Legyen szó egy helyreállítás utáni, eseti nagytakarításról, vagy akár egy több évig tartó, szerződéses együttműködésről, elsődleges célunk, hogy minőségi munkát végezzünk megrendelőink maximális megelégedésére. Az általunk lefektetett minőségi elvárásokat folyamatosan növeljük, eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük és szakembergárdánkat folyamatosan képezzük. Ezen felül célunk az is, hogy az általunk gondosan kiválasztott gyártók termékeit partnereinkkel megismertessük és kereskedelmi egységünkön keresztül bárki számára elérhetővé tegyük.

 

Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség                     The Worldwide Cleaning Industry Association

                                   

✉️ info@zoldalfold.hu