Figyelem!

 

A termékkínáltunk jelenleg frissítés alatt áll! Természetesen a webáruház továbbra is zökkenőmentesen üzemel.

 

Amennyiben az Ön által megrendelt termékkel kapcsolatban változás van, amely még a webáruházban nem került módosításra, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Megértését köszönjük!

 

Kereskedelem

A Zöld Alföld Higiénia Kft. jogelődjével közösen 10 éve foglalkozik professzionális tisztítás-technológiai szolgáltatások értékesítésével. Ez az időszak az általános jellegű takarítások mellett (üvegportálok, szőnyeg- és kárpitfelületek, bútorfelületek, különféle padlóburkolatok) bővelkedett olyan munkaterületekben is, ahol a különféle szélsőséges szennyeződések (szerves- és szervetlen lerakódások, olajos, zsíros, ragasztó- és festéktartalmú szennyeződések, korom, gumicsík) eltávolítása komoly erőfeszítéssel, az adott igényeknek leginkább megfelelő eszközök és szerek megválasztásával vált lehetségessé.

 

Takarítási munkáink végeztével gyakran szembesültünk azzal, hogy megrendelőink az alkalmazott készítményekről, áraikról, beszerzési lehetőségeikről érdeklődtek. Mivel szolgáltatóként és jelentős felhasználóként folyamatosan kutattuk és kutatjuk azokat a beszerzési forrásokat, ahonnan a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legjobb minőségű, magas hatásfokú, folyamatos minőségben elérhető, jogszabályi előírásoknak megfelelő termékeket lehet beszerezni, cégünk döntésének megfelelően a teljes intézményhigiéniai vertikum maximális lefedésének érdekében 2013. januártól tisztítás-technológiai szolgáltatásait kereskedelmi tevékenységgel is kibővítette. Tettük mindezt annak érdekében, hogy ne csak komplex szolgáltatásainkat igénylő partnereink számára tudjuk kimagasló minőségű, költséghatékony, ellenőrzött forrásból származó és lehetőség szerint magyarországi gyártók termékeiből álló portfóliónkat kínálni, hanem bármely érdeklődő partnerünk, megrendelőnk, cégek felelős beszerzői, vagy szimplán a tudatos vásárló számára is bármilyen egyéb takarítószolgáltatás megrendelése nélkül elérhetővé váljanak termékeink.

 

Jelentős, aktív felhasználói szakmai tapasztalatunkkal tudjuk biztosítani vevőinket, hogy az általunk forgalmazott ipari és háztartás-vegyipari tisztítószerek, higiéniai papírtermékek, kézfertőtlenítők, folyékony- és habszappanok, adagolórendszerek, közösségi felszerelések, valamint kézszárítók gondosan megválogatott gyártópartnereinktől származnak, kimagaslóan hatékony, az aktuálisan érvényes és hatályos területspecifikus jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelő, valamint ár-érték arányában a piacon elérhető legkedvezőbb termékek. Erre talán az a legnagyobb garancia, hogy bármilyen megrendelői igényről is legyen szó, szolgáltatási üzletágunk csak és kizárólag az általunk forgalmazott és ezáltal hozzáférhető termékeket, eszközöket használja.

 

Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a professzionális tisztítás-technológia elengedhetetlen részét képező takarítóeszközök és gépek, valamint a mosdóhigiéniához kapcsolódó akadálymentes szaniterkiegészítők, mozgássérült kapaszkodók és vandálbiztos szaniterek.

 

Termékeinkkel kapcsolatos szaktanácsadással központi irodánkban állunk rendelkezésre a 6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 9. szám alatt, ahol bemutatótermünkből és kiskereskedelmi egységünkből a készleten levő termékek erejéig személyesen is vásárolhat előzetes bejelentkezés, vagy időpont egyeztetés nélkül.

 

Ezen felül webshopunkban a tematikus menürendszernek köszönhetően tisztítás-technológia iparági ismeretek nélkül is könnyedén kiválaszthatja igényeinek, elvárásainak, vagy a felmerülő bármilyen előírásnak megfelelő termékünket, melynek rendelését telefonon, e-mailben, vagy a webshopban gyorsan, egyszerűen leadhatja. A megrendelt tételek átvételére a Zöld Alföld Higiénia Kft. által az Ön részére megküldött előzetes tájékoztatást és visszaigazolást követően személyesen van lehetősége a 6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 9. szám alatt található bemutatótermünkben, illetve termékeinket saját szállítójárműveinkkel, vagy szerződött csomagküldő partnerünkkel tudjuk eljuttatni Önhöz. Erről bővebb tájékoztatást a „Céginformációk / termék átvétele” menüpontban talál.

✉️ info@zoldalfold.hu