Figyelem!

 

A termékkínáltunk jelenleg frissítés alatt áll! Természetesen a webáruház továbbra is zökkenőmentesen üzemel.

 

Amennyiben az Ön által megrendelt termékkel kapcsolatban változás van, amely még a webáruházban nem került módosításra, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Megértését köszönjük!

 

Szűrés törlése
Elérhetőség

Genebre

A spanyol Genebre 1981-ben kezdte el gyártani kiváló minőségű termékeit, amelyek rövid időn belül az egész világon népszerűvé váltak. Kezdetben a szelepek gyártása volt a vállalat fő profilja, ebben a szektorban a 80-as évek végére már vezető pozíciót foglalt el. Ezután fordult a Genebre figyelme a konyhai, fürdőszobai és közösségi mosdófelszerelések irányába.

Természetesen a Genebre termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek az Európai Uniós szabványoknak, - mint például az UNE-EN 19703 - mindezek mellett azonban adottságaik meghaladják az európai termék irányelveket tartósság, biztonság és funkcionalitás terén.

Felhasznált anyagok
A Genebre a gyártáshoz felhasznált anyagok terén is a minőségre koncentrált. A csapok és fürdőszobai kiegészítők gyártása során alkalmazott C754S réz ötvözet az EN 1982, a CW617N pedig az EN 12165 szabványnak felel meg.

A krómozott felületek ellenállnak 5%-os só (NaCl) permetnek 36°C-on, ahogy az EN 248 szabvány azt előírja. A csaptelepek megfelelnek az EN 817, míg a zuhanyok az EN 1113 sztenderdeknek, mindemellett a csapok úgy lettek kialakítva, hogy több mint 80 000 használat után is hibátlanul működjenek.

Nincsenek listázandó gyártók.

✉️ info@zoldalfold.hu