Figyelem!

 

A termékkínáltunk jelenleg frissítés alatt áll! Természetesen a webáruház továbbra is zökkenőmentesen üzemel.

 

Amennyiben az Ön által megrendelt termékkel kapcsolatban változás van, amely még a webáruházban nem került módosításra, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Megértését köszönjük!

 

Fizetési lehetőségek

 

A webshopban megvásárolni kívánt termékek állapotáról minden esetben értesítjük a vásárlót, és a rendelés felvételét írásban, vagy telefonon visszaigazoljuk, szükség szerint egyeztetjük az adatokat.

Készpénzes fizetés:


Készpénzes fizetésre abban az esetben van lehetőség, amennyiben a webshopban megrendelt termék készleten van, külön megrendelés nélkül elérhető, vagy annak átvételére előzetes egyeztetés alapján bemutatótermünkben, személyesen kerül sor. Ennek megfelelően készpénzes fizetés történhet:

 

  • a Zöld Alföld Higiénia Kft. telephelyén (6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 9.), ha a vásárló személyesen veszi át a megrendelt termékeket;

  • DPD utánvét esetén a kézbesítőnél - az utánvétes kézbesítés egyedi költségéről kollégánk minden esetben értesítést ad.

 

Átutalás:


Egyszeri, alkalmi vásárlás esetén, átutalásos konstrukció választásakor előre utalást kérünk minden megrendelőtől. Az előre utalás a termékek értékének 100%-át takarja, és az összeget a következő bankszámlára kell elutalni előlegszámla ellenében:

 

Erste Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-61882896
 

Utólagos utalásra szerződéses ügyfeleinknek van lehetősége, amelyet minden esetben egyéni elbírálás alapján állapítunk meg.

✉️ info@zoldalfold.hu