Figyelem!

 

WEBÁRUHÁZUNK FELÚJÍTÁS ALATT ÁLL!

Emelett, természetesen továbbra is zökkenőmentesen üzemel.

2024. ÁPRILIS 8. és ÁPRILIS 30. között,
a kiszállítás technikai okok miatt szünetel.

Ettől eltekintve várjuk megrendeléseiket.

Amennyiben az Ön által megrendelt termékkel kapcsolatban változás van, amely még a webáruházban nem került módosításra, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Megértését köszönjük!

HAMAROSAN EGY MEGÚJULT WEBÁRUHÁZZAL VÁRJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT!

Bemutatkozás

 

A Zöld Alföld Higiénia Kft. jogelődjével közösen a tisztítás-technológia területén 10 éve tevékenykedő, teljes mértékben magyar tulajdonú kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás.

 

Szolgáltatási tevékenységeink közé tartozik irodák, irodaházak, társasházak, intézmények, iskolák, vendéglátóhelyek, családi házak, lakások alkalmi, időszakos, illetve rendszeres, napi szintű takarítása. Építkezés, valamint helyreállítás utáni nagytakarítás, kárpit- és szőnyegfelületek tisztítása, igény szerint állandó, kihelyezett takarítószemélyzet biztosítása, zöldterület gondozása.

 

A teljes intézményhigiéniai vertikum maximális lefedésének érdekében 2013. januártól tisztítás-technológiai szolgáltatásainkat kereskedelmi tevékenységgel is kibővítettük annak érdekében, hogy ne csak komplex szolgáltatásainkat igénylő partnereink számára tudjuk kimagasló minőségű, költséghatékony, ellenőrzött forrásból származó és lehetőség szerint magyarországi gyártók termékeiből álló portfóliónkat kínálni. Jelentős, aktív felhasználói szakmai tapasztalatunkkal tudjuk biztosítani vevőinket, hogy az általunk forgalmazott ipari és háztartás-vegyipari tisztítószerek, higiéniai papírtermékek, kézfertőtlenítők, folyékony- és habszappanok, adagolórendszerek, közösségi felszerelések, valamint kézszárítók kimagaslóan hatékony, az aktuálisan érvényes és hatályos területspecifikus jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelő, valamint ár-érték arányában a piacon elérhető legkedvezőbb termékek.

 

Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a professzionális tisztítás-technológia elengedhetetlen részét képező takarítóeszközök és gépek, valamint a mosdóhigiéniához kapcsolódó akadálymentes szaniterkiegészítők, mozgássérült kapaszkodók és vandálbiztos szaniterek.

 

 

 

✉️ info@zoldalfold.hu